Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Man from Toronto

The Man from Toronto

24/06/2022 | Flixfilm

The Man from Toronto på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktion: Patrick Hughes
Skuespillere: Kevin Hart, Woody Harrelson, Jasmine Mathews
Spilletid: 110 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: En sag om identitetsforveksling får en iværksætter til at slå sig sammen med en berygtet lejemorder, kendt som manden fra Toronto, i håbet om at overleve.Se The Man from Toronto på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Man from Toronto havde premiere på Netflix Danmark den 24. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Man from Toronto på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Man from Toronto ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Man from Toronto stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Man from Toronto, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Man from Toronto er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar