Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Man from U.N.C.L.E.

The Man from U.N.C.L.E.

18/07/2016

Se The Man from U.N.C.L.E. på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktør: Guy Ritchie
Skuespillere: Henry Cavill, Armie Hammer, Alicia Vikander, Elizabeth Debicki
Spilletid: 116 min
Land: USA, UK
Sprog: English, Russian, German, Italian
IMDb-karakter: 7.3

Resumé: En CIA-agent og en KGB-officer tilsidesætter deres uenigheder og bekæmper sammen en forbryderorganisation i denne actionfilm baseret på serien fra 60'erne.


Se The Man from U.N.C.L.E. på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Man from U.N.C.L.E. havde premiere på Netflix Danmark den 18. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om The Man from U.N.C.L.E. ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Man from U.N.C.L.E. herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Man from U.N.C.L.E. er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Man from U.N.C.L.E. stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar