Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Man in the Wall

The Man in the Wall

20/05/2016 | Flixfilm

The Man in the Wall på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Drama, Thriller
Instruktion: Evgeny Ruman
Skuespillere: Tamar Alkan, Tom Antopolsky, Shlomi Avraham
Spilletid: 92 min
Land: Israel
Sprog: Hebrew
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Da en mand forsvinder en aften, han er ude at lufte hunden, konfronteres hans hustru med underlige afsløringer, der er i modstrid med alt, hvad hun vidste.

The Man in the Wall havde premiere på Netflix Danmark den 20. maj, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Man in the Wall på YouTube.Se The Man in the Wall på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Man in the Wall ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Man in the Wall stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Man in the Wall, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Man in the Wall er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar