Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Man in the Wall

The Man in the Wall

20/05/2016 | Ingen kommentarer

Se The Man in the Wall på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Evgeny Ruman
Skuespillere: Tamar Alkan, Tom Antopolsky, Shlomi Avraham, Yoav Donat
Spilletid: 92 min
Land: Israel
Sprog: Hebrew
IMDb-karakter: 5.9

Resumé: Da en mand forsvinder en aften, han er ude at lufte hunden, konfronteres hans hustru med underlige afsløringer, der er i modstrid med alt, hvad hun vidste.


Se The Man in the Wall på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Man in the Wall havde premiere på Netflix Danmark den 20. maj, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Man in the Wall ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Man in the Wall herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Man in the Wall er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Man in the Wall stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar