Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Man on the Other Side

The Man on the Other Side

13/01/2023 | Flixfilm

The Man on the Other Side på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Action, Thriller
Instruktion: Marcus Lim
Skuespillere: Mari Bensel, James Carney, Nils Schulz
Spilletid: 85 min
Land: United Kingdom, Singapore, Germany
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 6.2

Handling: I denne koldkrigsspionthriller bliver en vesttysk sekretær, der har hjulpet sin kæreste med at stjæle regeringsdokumenter, taget til fange af det hemmelige politi.



Se The Man on the Other Side på Netflix



Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Man on the Other Side havde premiere på Netflix Danmark den 13. januar, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Man on the Other Side på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Man on the Other Side ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Man on the Other Side stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Man on the Other Side, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Man on the Other Side er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.



Skriv kommentar