Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Man Upstairs

The Man Upstairs

01/08/2021 | Flixfilm

The Man Upstairs på Netflix

Produktionsår: 1958
Genre: Crime, Drama
Instruktion: Don Chaffey
Skuespillere: Bernard Lee, Richard Attenborough, Donald Houston
Spilletid: 88 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: En mand under stort følelsesmæssigt pres når sin grænse på sit pensionat, hvilket fører til en anspændt situation med de andre beboere og politiet.

The Man Upstairs havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Man Upstairs på YouTube.Se The Man Upstairs på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Man Upstairs ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Man Upstairs stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Man Upstairs, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Man Upstairs er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar