Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Man Who Finally Died

The Man Who Finally Died

04/07/2022 | Flixfilm

The Man Who Finally Died på Netflix

Produktionsår: 1963
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktion: Quentin Lawrence
Skuespillere: Stanley Baker, Peter Cushing, Georgina Ward
Spilletid: 98 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: En mand vender hjem til Tyskland for at undersøge de mystiske omstændigheder og skjulte sandheder omkring farens skæbne i denne britiske thriller fra 1963.

The Man Who Finally Died havde premiere på Netflix Danmark den 4. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Man Who Finally Died på YouTube.Se The Man Who Finally Died på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Man Who Finally Died ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Man Who Finally Died stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Man Who Finally Died, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Man Who Finally Died er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar