Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Man Who Knew Infinity

The Man Who Knew Infinity

01/09/2019 | Flixfilm

Se The Man Who Knew Infinity på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Biography, Drama
Instruktør: Matt Brown
Skuespillere: Jeremy Irons, Dev Patel, Malcolm Sinclair, Raghuvir Joshi
Spilletid: 108 min
Land: UK, USA, Singapore, Hong Kong, United Arab Emirates
Sprog: English, Tamil, Sanskrit
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Lige før 1. verdenskrig hjælper Cambridge-lektoren G.H. Hardy det indiske matematikgeni Srinivasa Ramanujan gennem en labyrint af akademiske og racemæssige fordomme.


Se The Man Who Knew Infinity på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Man Who Knew Infinity havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Man Who Knew Infinity ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Man Who Knew Infinity:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Man Who Knew Infinity er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Man Who Knew Infinity stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar