Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Man Who Knew Infinity

The Man Who Knew Infinity

01/09/2019 | Flixfilm

Se The Man Who Knew Infinity på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Biography, Drama
Instruktør: Matt Brown
Skuespillere: Jeremy Irons, Dev Patel, Malcolm Sinclair, Raghuvir Joshi
Spilletid: 108 min
Land: UK, USA, Singapore, Hong Kong, United Arab Emirates, India
Sprog: English, Tamil
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Lige før 1. verdenskrig hjælper Cambridge-lektoren G.H. Hardy det indiske matematikgeni Srinivasa Ramanujan gennem en labyrint af akademiske og racemæssige fordomme.

The Man Who Knew Infinity havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Man Who Knew Infinity på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Man Who Knew Infinity ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Man Who Knew Infinity stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Man Who Knew Infinity, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Man Who Knew Infinity er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar