Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Man Who Knew Too Little

The Man Who Knew Too Little

01/11/2014 | Ingen kommentarer

Se The Man Who Knew Too Little på Netflix

Indspilningsår: 1997
Genre: Comedy, Crime, Drama
Instruktør: Jon Amiel
Skuespillere: Bill Murray, Peter Gallagher, Joanne Whalley, Alfred Molina
Spilletid: 94 min
Land: USA, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Resumé: I denne satire over spionfilmgenren finder en ekspedient fra en videobutik sig selv fanget i et spindelvæv af spionage på grund af en forveksling.


Se The Man Who Knew Too Little på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Man Who Knew Too Little havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Man Who Knew Too Little ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Man Who Knew Too Little herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Man Who Knew Too Little er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Man Who Knew Too Little stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar