Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Man Who Knew Too Little

The Man Who Knew Too Little

01/11/2014 | Flixfilm

The Man Who Knew Too Little på Netflix

Produktionsår: 1997
Genre: Comedy, Crime, Drama
Instruktion: Jon Amiel
Skuespillere: Bill Murray, Joanne Whalley, Peter Gallagher
Spilletid: 94 min
Land: United States, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: I denne satire over spionfilmgenren finder en ekspedient fra en videobutik sig selv fanget i et spindelvæv af spionage på grund af en forveksling.

The Man Who Knew Too Little havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Man Who Knew Too Little på YouTube.Se The Man Who Knew Too Little på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Man Who Knew Too Little ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Man Who Knew Too Little stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Man Who Knew Too Little, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Man Who Knew Too Little er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar