Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Man Who Would Be Polka King

The Man Who Would Be Polka King

12/01/2018 | Flixfilm

Se The Man Who Would Be Polka King på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Documentary, Crime, Music
Instruktør: Joshua Brown, John Mikulak
Skuespillere: Michael Byrne, Pete Chacho, Catherine Damavandi, Kent Jackson
Spilletid: 69 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Denne respektløse dokumentar afslører, hvordan den charmerende entertainer Jan Lewan snød investorer for millioner i en kompleks investeringsfidus.

The Man Who Would Be Polka King havde premiere på Netflix Danmark den 12. januar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Man Who Would Be Polka King på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Man Who Would Be Polka King ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Man Who Would Be Polka King stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Man Who Would Be Polka King, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Man Who Would Be Polka King er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar