Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Man with the Iron Fists

The Man with the Iron Fists

26/06/2019 | Flixfilm

Se The Man with the Iron Fists på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action
Instruktør: RZA
Skuespillere: RZA, Rick Yune, Russell Crowe, Lucy Liu
Spilletid: 95 min
Land: USA, Hong Kong
Sprog: English, Mandarin
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Denne kampsportsthriller med en blanding af kungfu-action og hiphopstil er en fortælling om en kinesisk smed, der bliver fanget i en kamp mellem to klaner.Se The Man with the Iron Fists på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Man with the Iron Fists havde premiere på Netflix Danmark den 26. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Man with the Iron Fists ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Man with the Iron Fists:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Man with the Iron Fists er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Man with the Iron Fists stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar