Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Man Without Gravity

The Man Without Gravity

01/11/2019 | Flixfilm

The Man Without Gravity på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy, Drama, Fantasy
Instruktion: Marco Bonfanti
Skuespillere: Elio Germano, Michela Cescon, Elena Cotta
Spilletid: 107 min
Land: Italy, Belgium
Sprog: Italian, English, French
IMDb-karakter: 5.8

Handling: En dreng, der vokser op i isoleret vægtløshed, bliver som voksen en usædvanlig mand og en international kendis, som længes efter menneskelig kontakt.

The Man Without Gravity (Manden uden tyngdekraft) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Man Without Gravity på YouTube.Se The Man Without Gravity på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Man Without Gravity (Manden uden tyngdekraft) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Man Without Gravity stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Man Without Gravity, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Man Without Gravity (Manden uden tyngdekraft) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar