Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Man Without Gravity

The Man Without Gravity

01/11/2019 | Flixfilm

Se The Man Without Gravity på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy, Drama, Fantasy
Instruktør: Marco Bonfanti
Skuespillere: Elio Germano, Michela Cescon, Elena Cotta, Silvia D'Amico
Spilletid: 107 min
Land: Italy, Belgium
Sprog: Italian, English, French
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: En dreng, der vokser op i isoleret vægtløshed, bliver som voksen en usædvanlig mand og en international kendis, som længes efter menneskelig kontakt.Se The Man Without Gravity på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Man Without Gravity (Manden uden tyngdekraft) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Man Without Gravity (Manden uden tyngdekraft) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Man Without Gravity:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Man Without Gravity (Manden uden tyngdekraft) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Man Without Gravity stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar