Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Manchurian Candidate

The Manchurian Candidate

01/07/2018 | Flixfilm

Se The Manchurian Candidate på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Drama, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Jonathan Demme
Skuespillere: Jeffrey Wright, Pablo Schreiber, Anthony Mackie, Dorian Missick
Spilletid: 129 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: To amerikanske soldater i den første Golfkrig programmeres til at gøre oprør, når de vender hjem. Mange år senere bliver en af dem vicepræsidentkandidat.


Se The Manchurian Candidate på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Manchurian Candidate havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Manchurian Candidate ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Manchurian Candidate herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Manchurian Candidate er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Manchurian Candidate stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar