Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Manson Family Massacre

The Manson Family Massacre

23/04/2022 | Flixfilm

The Manson Family Massacre på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Crime, Horror, Thriller
Instruktion: Andrew Jones
Skuespillere: Brendee Green, Ciaron Davies, Michael David
Spilletid: 90 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 2.7

Handling: Efter en musiker flytter ind i et berygtet hus, begynder frygtindgydende syner om de brutale mord begået af medlemmer af Manson-familien at forfølge hende.

The Manson Family Massacre havde premiere på Netflix Danmark den 23. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Manson Family Massacre på YouTube.Se The Manson Family Massacre på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Manson Family Massacre ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Manson Family Massacre stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Manson Family Massacre, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Manson Family Massacre er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar