Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Many Faces of Ito

The Many Faces of Ito

25/11/2017 | Flixfilm

Se The Many Faces of Ito på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Masaki Okada, Fumino Kimura, Nozomi Sasaki, Kaho
Spilletid: N/A
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: En udkørt manuskriptforfatter i 30'erne undersøger fire kvinders kærlighedshistorier under dække af at give dem romantisk rådgivning.


Se The Many Faces of Ito på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Many Faces of Ito (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 25. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Many Faces of Ito (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Many Faces of Ito herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Many Faces of Ito er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Many Faces of Ito (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar