Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Marine

The Marine

01/01/2018 | Flixfilm

Se The Marine på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Action, Comedy, Drama, Thriller
Instruktør: John Bonito
Skuespillere: John Cena, Robert Patrick, Kelly Carlson, Anthony Ray Parker
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English, Arabic
IMDb-karakter: 4.7

Beskrivelse: Da en hensynsløs gangster og hans kumpaner kidnapper en smuk blondine, træder hendes mand til for at fange skurkene og befri sin kone.


Se The Marine på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Marine havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Marine ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Marine herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Marine er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Marine stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar