Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Marked Heart

The Marked Heart

20/04/2022 | Flixfilm

The Marked Heart på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Drama, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Ana Lucía Domínguez, Michel Brown, Sebastian Martínez
Spilletid: N/A
Land: Colombia, Argentina, Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.3

Handling: En mand, der er fast besluttet på at få hævn over den organhandelsorganisation, som myrdede hans kone, får et forhold til den kvinde, som har fået hendes hjerte.

The Marked Heart havde premiere på Netflix Danmark den 20. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Marked Heart på YouTube.Se The Marked Heart på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Marked Heart ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Marked Heart stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Marked Heart, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Marked Heart er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar