Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Marksman

The Marksman

03/08/2021 | Flixfilm

Se The Marksman på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Action, Adventure, Thriller
Instruktion: Robert Lorenz
Skuespillere: Katheryn Winnick, Liam Neeson, Teresa Ruiz
Spilletid: 108 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.6

Handling: En marinesoldat, der er blevet landmand i Arizona, efterlader et blodigt spor i bestræbelserne på at beskytte en ung dreng på flugt fra dødsensfarlige narkobødler.

The Marksman havde premiere på Netflix Danmark den 3. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Marksman på YouTube.Se The Marksman på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Marksman ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Marksman stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Marksman, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Marksman er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar