Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Mars Generation

The Mars Generation

05/05/2017 | Ingen kommentarer

Se The Mars Generation på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Michael Barnett
Skuespillere: Bob Behnken, Alayna Bidlack, Niko Blanks, Charles F. Bolden Jr.
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: Selverklærede "rumnørder" på en Space Camp forfølger deres drømme om at rejse til Mars, mens eksperter diskuterer NASAs historie og fremtid.


Se The Mars Generation på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Mars Generation (Mars-generationen) havde premiere på Netflix Danmark den 5. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Mars Generation (Mars-generationen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Mars Generation herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Mars Generation (Mars-generationen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Mars Generation stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar