Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Mars Generation

05/05/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Michael Barnett
Skuespillere: Bob Behnken, Alayna Bidlack, Niko Blanks, Charles F. Bolden Jr.
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: N/A
IMDB-bedømmelse: 6.5

Resumé: Selverklærede "rumnørder" på en Space Camp forfølger deres drømme om at rejse til Mars, mens eksperter diskuterer NASAs historie og fremtid.


Se The Mars Generation på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Mars Generation (Mars-generationen) havde premiere på Netflix Danmark den 5. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Mars Generation (Mars-generationen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Mars Generation herunder:Fra premieredatoen (5. maj, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til The Mars Generation (Mars-generationen) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at The Mars Generation stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar