Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Martha Mitchell Effect

The Martha Mitchell Effect

17/06/2022 | Flixfilm

The Martha Mitchell Effect på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary, Short
Instruktion: Anne Alvergue, Debra McClutchy
Skuespillere: Martha Mitchell, Dwight Chapin, Connie Chung
Spilletid: 40 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Denne dokumentar går tæt på ministerfruen, der sagde sin mening under Watergate — og Nixon-administrationen, der forsøgte at manipulere hende til tavshed.

The Martha Mitchell Effect havde premiere på Netflix Danmark den 17. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Martha Mitchell Effect på YouTube.Se The Martha Mitchell Effect på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Martha Mitchell Effect ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Martha Mitchell Effect stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Martha Mitchell Effect, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Martha Mitchell Effect er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar