Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Mask You Live In

The Mask You Live In

01/10/2018 | Flixfilm

Se The Mask You Live In på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, News
Instruktør: Jennifer Siebel Newsom
Skuespillere: Joe Herman, Michael Kimmel, Caroline Heldman, Tony Porter
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Denne dokumentar om "drengekrisen" i USA forklarer, hvordan man kan opdrage en sundere generation af mænd, og rummer interview med eksperter og akademikere.

The Mask You Live In havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Mask You Live In på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Mask You Live In ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Mask You Live In stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Mask You Live In, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Mask You Live In er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar