Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Mask

20/08/2018 | Flixfilm

Se The Mask på Netflix

Indspilningsår: 1994
Genre: Action, Comedy, Crime, Fantasy
Instruktør: Chuck Russell
Skuespillere: Jim Carrey, Peter Riegert, Peter Greene, Amy Yasbeck
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English, Swedish
IMDb-karakter: 6.9

Handling: En spagfærdig bankassistent finder en magisk, gammel maske, der slipper hans inderste ønsker fri, og giver ham overnaturlige kræfter til at forfølge dem.

The Mask havde premiere på Netflix Danmark den 20. august, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Mask på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Mask ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Mask stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Mask, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Mask er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til The Mask

  1. dud - kl. 09:02, 27-11-2018:

    hei s

    Skriv kommentar