Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Master

The Master

06/11/2013 | Flixfilm

Se The Master på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Drama
Instruktør: Paul Thomas Anderson
Skuespillere: Joaquin Phoenix, Price Carson, Mike Howard, Sarah Shoshana David
Spilletid: 138 min
Land: USA
Sprog: Filipino, English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Freddie kæmper med tilværelsen efter 2. verdenskrig, og et møde med lederen af bevægelsen The Cause forandrer hans syn på livet.


Se The Master på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Master havde premiere på Netflix Danmark den 6. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Master ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Master herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Master er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Master stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar