Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Match

The Match

01/09/2020 | Flixfilm

Se The Match på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En fodboldkamp på en grusbane tæt ved Rom bliver afgørelsens time, da en ung fodboldspiller, hans træner og holdets ejer kæmper mod indre dæmoner.


Se The Match på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Match havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Match ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Match:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Match er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Match stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar