Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Matchmaker

The Matchmaker

27/04/2023 | Flixfilm

The Matchmaker på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktion: Abdulmohsen Aldhabaan
Skuespillere: Husam AlHarthi, Reem AlHabib, Nour Alkhadra
Spilletid: 81 min
Land: Saudi Arabia
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: N/A

Handling: Da en kontorarbejder bliver stærkt forgabt i sin smukke praktikant, følger han hende til et feriested i ørkenen, der er fyldt med bizarre kræfter.Se The Matchmaker på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Matchmaker havde premiere på Netflix Danmark den 27. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Matchmaker på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Matchmaker ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Matchmaker stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Matchmaker, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Matchmaker er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar