Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Matrix Reloaded

The Matrix Reloaded

01/09/2019 | Flixfilm

Se The Matrix Reloaded på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Action, Sci-Fi
Instruktør: Lana Wachowski, Lilly Wachowski
Skuespillere: Ray Anthony, Christine Anu, Andy Arness, Alima Ashton-Sheibu
Spilletid: 138 min
Land: USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Da Zion – menneskehedens sidste bastion – bliver opdaget, når kampen mod maskinerne, der har fanget menneskerne i The Matrix, sit højdepunkt.

The Matrix Reloaded havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Matrix Reloaded på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Matrix Reloaded ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Matrix Reloaded er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Matrix Reloaded stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til The Matrix Reloaded

  1. Claus - kl. 13:07, 06-09-2019:

    Denne film (sammen med Revolutions) er et af de første eksempler på den ekstreme postmodernistiske politisering vi i dag ser i f.eks alle Disney-koncerenens film. Hvor den første film centrerede sig om mere universelle værdier og karakterudvikling, er temaet i de to sequels klassekampen mellem det feminine og det maskuline.

    Skriv kommentar