Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Matrix Revolutions

The Matrix Revolutions

01/09/2019 | Ingen kommentarer

Se The Matrix Revolutions på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Action, Sci-Fi
Instruktør: Lana Wachowski, Lilly Wachowski
Skuespillere: Mary Alice, Tanveer K. Atwal, Helmut Bakaitis, Kate Beahan
Spilletid: 129 min
Land: USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.7

Resumé: I denne sidste del af Wachowski-søstrenes trilogi er en bevidstløs Neo fanget på en undergrundsstation i en zone mellem the Matrix og maskinernes verden.


Se The Matrix Revolutions på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Matrix Revolutions havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Matrix Revolutions ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Matrix Revolutions herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Matrix Revolutions er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Matrix Revolutions stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar