Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Matrix Revolutions

The Matrix Revolutions

01/09/2019 | Flixfilm

Se The Matrix Revolutions på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Action, Sci-Fi
Instruktør: Lana Wachowski, Lilly Wachowski
Skuespillere: Mary Alice, Tanveer K. Atwal, Helmut Bakaitis, Kate Beahan
Spilletid: 129 min
Land: USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.8

Handling: I denne sidste del af Wachowski-søstrenes trilogi er en bevidstløs Neo fanget på en undergrundsstation i en zone mellem the Matrix og maskinernes verden.

The Matrix Revolutions havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Matrix Revolutions på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Matrix Revolutions ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Matrix Revolutions er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Matrix Revolutions stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar