Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Matrix

The Matrix

01/09/2019 | Flixfilm

Se The Matrix på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Action, Sci-Fi
Instruktør: Lana Wachowski, Lilly Wachowski
Skuespillere: Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Carrie-Anne Moss, Hugo Weaving
Spilletid: 136 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.7

Beskrivelse: En computerhacker opdager, at det de fleste opfatter som virkeligheden, blot er en simulering skabt af maskiner, og tilslutter sig et oprør for at opnå frihed.


Se The Matrix på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Matrix havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Matrix ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Matrix herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Matrix er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Matrix stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar