Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Mechanic

The Mechanic

20/12/2014 | Flixfilm

Se The Mechanic på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Action, Thriller
Instruktør: Simon West
Skuespillere: Jason Statham, Ben Foster, Tony Goldwyn, Donald Sutherland
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Da hans mentor bliver myrdet, træner den ensomme lejemorder Arthur Bishop mandens søn op til at blive en professionel dræber.


Se The Mechanic på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Mechanic havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Mechanic ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Mechanic herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Mechanic er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Mechanic stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar