Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Mechanic

The Mechanic

01/11/2020 | Flixfilm

The Mechanic på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktion: Simon West
Skuespillere: Jason Statham, Ben Foster, Donald Sutherland
Spilletid: 93 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Da hans mentor bliver myrdet, træner den ensomme lejemorder Arthur Bishop mandens søn op til at blive en professionel dræber.

The Mechanic havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Mechanic på YouTube.Se The Mechanic på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Mechanic ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Mechanic stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Mechanic, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Mechanic er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar