Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Meddler

The Meddler

01/04/2018 | Flixfilm

Se The Meddler på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Lorene Scafaria
Skuespillere: Susan Sarandon, Rose Byrne, J.K. Simmons, Jerrod Carmichael
Spilletid: 103 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Den stadigt sørgende enke, Marnie, flytter til Los Angeles for at være tættere på datteren Lori, men får snart nye afløb for sine moderlige og romantiske følelser.


Se The Meddler på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Meddler havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Meddler ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Meddler:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Meddler er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Meddler stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar