Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Meerkats

The Meerkats

15/12/2014 | Flixfilm

The Meerkats på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Documentary
Instruktion: James Honeyborne
Skuespillere: Paul Newman, Rufus Beck
Spilletid: 83 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Skuespilleren Paul Newman lægger stemme til denne fængslende dokumentar om Kolo og hans familie – en klan af surikater i Afrikas Kalahari-ørken.

The Meerkats havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Meerkats på YouTube.Se The Meerkats på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Meerkats ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Meerkats stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Meerkats, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Meerkats er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar