Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Meerkats

The Meerkats

15/12/2014 | Flixfilm

Se The Meerkats på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Documentary
Instruktør: James Honeyborne
Skuespillere: Paul Newman, Rufus Beck
Spilletid: 83 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Skuespilleren Paul Newman lægger stemme til denne fængslende dokumentar om Kolo og hans familie – en klan af surikater i Afrikas Kalahari-ørken.


Se The Meerkats på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Meerkats havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Meerkats ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Meerkats herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Meerkats er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Meerkats stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar