Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Meg

03/06/2019 | Flixfilm

Se The Meg på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Horror, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Jon Turteltaub
Skuespillere: Jason Statham, Bingbing Li, Rainn Wilson, Cliff Curtis
Spilletid: 113 min
Land: USA, China
Sprog: English, Mandarin, Thai, Japanese
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: En udbrændt redningsdykker bliver halet ind til et sidste job for at redde sine venner fra en uhyggelig megalodon, som man troede for længst var uddød.


Se The Meg på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Meg havde premiere på Netflix Danmark den 3. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Meg ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Meg herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Meg er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Meg stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar