Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Meg

03/06/2019 | Flixfilm

Se The Meg på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Horror, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Jon Turteltaub
Skuespillere: Jason Statham, Bingbing Li, Rainn Wilson, Cliff Curtis
Spilletid: 113 min
Land: USA, China
Sprog: English, Mandarin, Thai, Japanese
IMDb-karakter: 5.6

Handling: En udbrændt redningsdykker bliver halet ind til et sidste job for at redde sine venner fra en uhyggelig megalodon, som man troede for længst var uddød.

The Meg havde premiere på Netflix Danmark den 3. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Meg på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Meg ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Meg stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Meg, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Meg er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar