Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Memory of Water

The Memory of Water

15/02/2017 | Flixfilm

Se The Memory of Water på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Short, Drama
Instruktør: Victoria Baltag
Skuespillere: Laura Shaw, Victoria Shevlin, Alba Allen Torriset
Spilletid: N/A
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Da et ungt pars søn dør i en tragisk ulykke, sender det parret i hver sin retning, og de tvinges til at genoverveje deres liv og ægteskab.

The Memory of Water havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Memory of Water på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Memory of Water ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Memory of Water stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Memory of Water, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Memory of Water er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar