Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Memphis Belle: A Story of a Flying Fortress

The Memphis Belle: A Story of a Flying Fortress

31/03/2017 | Flixfilm

Se The Memphis Belle: A Story of a Flying Fortress på Netflix

Indspilningsår: 1944
Genre: Documentary, History, War
Instruktør: William Wyler
Skuespillere: Stanley Wray, Robert Morgan, James A. Verinis, Robert J. Hanson
Spilletid: 45 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Denne dokumentar fokuserer på mandskabet på en B-17 Flying Fortress Memphis Belle under forberedelsen til at udføre et strategisk bombetogt over Tyskland.


Se The Memphis Belle: A Story of a Flying Fortress på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Memphis Belle: A Story of a Flying Fortress (Memphis Belle: Historien om en flyvende fæstning) havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Memphis Belle: A Story of a Flying Fortress (Memphis Belle: Historien om en flyvende fæstning) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Memphis Belle: A Story of a Flying Fortress herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Memphis Belle: A Story of a Flying Fortress (Memphis Belle: Historien om en flyvende fæstning) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Memphis Belle: A Story of a Flying Fortress stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar