Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Men Who Stare at Goats

The Men Who Stare at Goats

16/04/2018 | Flixfilm

Se The Men Who Stare at Goats på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Comedy, War
Instruktør: Grant Heslov
Skuespillere: George Clooney, Ewan McGregor, Jeff Bridges, Kevin Spacey
Spilletid: 94 min
Land: USA, UK
Sprog: English, Arabic
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Journalisten Rob er på jagt efter en historie, da han møder Lyn, en fyr der hævder at tilhøre en eksperimental afdeling i den amerikanske hær.

The Men Who Stare at Goats havde premiere på Netflix Danmark den 16. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Men Who Stare at Goats på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Men Who Stare at Goats ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Men Who Stare at Goats stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Men Who Stare at Goats, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Men Who Stare at Goats er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar