Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Men Who Stare at Goats

The Men Who Stare at Goats

16/04/2018 | Ingen kommentarer

Se The Men Who Stare at Goats på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Comedy, War
Instruktør: Grant Heslov
Skuespillere: George Clooney, Ewan McGregor, Jeff Bridges, Kevin Spacey
Spilletid: 94 min
Land: USA, UK
Sprog: English, Arabic
IMDb-karakter: 6.2

Resumé: Journalisten Rob er på jagt efter en historie, da han møder Lyn, en fyr der hævder at tilhøre en eksperimental afdeling i den amerikanske hær.


Se The Men Who Stare at Goats på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Men Who Stare at Goats havde premiere på Netflix Danmark den 16. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Men Who Stare at Goats ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Men Who Stare at Goats herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Men Who Stare at Goats er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Men Who Stare at Goats stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar