Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Mess You Leave Behind

The Mess You Leave Behind

11/12/2020 | Flixfilm

Se The Mess You Leave Behind på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Inma Cuesta, Bárbara Lennie, Tamar Novas, Arón Piper
Spilletid: 56 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.8

Handling: En ny gymnasielærer bliver hjemsøgt af et mistænkeligt dødsfald, der er sket på skolen nogle uger tidligere. Hun begynder også at frygte for sit eget liv.

The Mess You Leave Behind (Rodet, du efterlader) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 11. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Mess You Leave Behind på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Mess You Leave Behind (Rodet, du efterlader) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Mess You Leave Behind (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Mess You Leave Behind, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Mess You Leave Behind (Rodet, du efterlader) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar