Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Messenger

The Messenger

04/03/2015 | Flixfilm

Se The Messenger på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Drama, Romance, War
Instruktør: Oren Moverman
Skuespillere: Ben Foster, Jena Malone, Eamonn Walker, Woody Harrelson
Spilletid: 113 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: En såret amerikansk soldat og en lovlydig kaptajn får til opgave at underrette familier om faldne soldater – et job der mod alle odds binder dem sammen.


Se The Messenger på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Messenger havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Messenger ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Messenger herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Messenger er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Messenger stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar