Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Messengers 2: The Scarecrow

The Messengers 2: The Scarecrow

20/12/2013 | Ingen kommentarer

Se The Messengers 2: The Scarecrow på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: For at beskytte sine afgrøder og hans families levebrød, laver en landmand et frygtindgydende fugleskræmsel, der viser sig at være forbandet.


Se The Messengers 2: The Scarecrow på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Messengers 2: The Scarecrow havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Messengers 2: The Scarecrow ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Messengers 2: The Scarecrow herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Messengers 2: The Scarecrow er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Messengers 2: The Scarecrow stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar