Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Messengers 2: The Scarecrow

The Messengers 2: The Scarecrow

20/12/2013 | Flixfilm

Se The Messengers 2: The Scarecrow på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: For at beskytte sine afgrøder og hans families levebrød, laver en landmand et frygtindgydende fugleskræmsel, der viser sig at være forbandet.


Se The Messengers 2: The Scarecrow på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Messengers 2: The Scarecrow havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Messengers 2: The Scarecrow ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Messengers 2: The Scarecrow herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Messengers 2: The Scarecrow er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Messengers 2: The Scarecrow stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar