Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Messengers 2: The Scarecrow

The Messengers 2: The Scarecrow

20/12/2013 | Ingen kommentarer

Se The Messengers 2: The Scarecrow på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: For at beskytte sine afgrøder og hans families levebrød, laver en landmand et frygtindgydende fugleskræmsel, der viser sig at være forbandet.


Se The Messengers 2: The Scarecrow på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Messengers 2: The Scarecrow havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Messengers 2: The Scarecrow ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Messengers 2: The Scarecrow herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Messengers 2: The Scarecrow er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Messengers 2: The Scarecrow stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar