Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Mexican

The Mexican

26/11/2014 | Flixfilm

Se The Mexican på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Adventure, Comedy, Crime, Romance
Instruktør: Gore Verbinski
Skuespillere: Brad Pitt, Julia Roberts, James Gandolfini, J.K. Simmons
Spilletid: 123 min
Land: USA, Mexico
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Tyven Jerry rejser sydpå for at hente en uvurderlig pistol til sin overordnede, men hans kæreste plager ham konstant om at ændre sig og begynde på et nyt liv.


Se The Mexican på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Mexican havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Mexican ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Mexican herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Mexican er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Mexican stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar