Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Meyerowitz Stories (New and Selected)

The Meyerowitz Stories (New and Selected)

13/10/2017 | Ingen kommentarer

Se The Meyerowitz Stories (New and Selected) på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Noah Baumbach
Skuespillere: Adam Sandler, Grace Van Patten, Dustin Hoffman, Elizabeth Marvel
Spilletid: 112 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Resumé: I denne film af Noah Baumbach er der vrede og rivalisering i luften, da tre voksne søskende samles i New York for at kæmpe med deres kunstnerfar og hans arv.


Se The Meyerowitz Stories (New and Selected) på Netflix


Læs anmeldelse af The Meyerowitz Stories

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Meyerowitz Stories (New and Selected) havde premiere på Netflix Danmark den 13. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Meyerowitz Stories (New and Selected) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Meyerowitz Stories (New and Selected) herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Meyerowitz Stories (New and Selected) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Meyerowitz Stories (New and Selected) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar