Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Meyerowitz Stories (New and Selected)

The Meyerowitz Stories (New and Selected)

13/10/2017 | Flixfilm

The Meyerowitz Stories (New and Selected) på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I denne film af Noah Baumbach er der vrede og rivalisering i luften, da tre voksne søskende samles i New York for at kæmpe med deres kunstnerfar og hans arv.

The Meyerowitz Stories (New and Selected) havde premiere på Netflix Danmark den 13. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Meyerowitz Stories (New and Selected) på YouTube.Se The Meyerowitz Stories (New and Selected) på Netflix
Læs anmeldelse af The Meyerowitz Stories

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Meyerowitz Stories (New and Selected) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Meyerowitz Stories (New and Selected) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Meyerowitz Stories (New and Selected), samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Meyerowitz Stories (New and Selected) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar