Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Meyerowitz Stories (New and Selected)

13/10/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Noah Baumbach
Skuespillere: Adam Sandler, Grace Van Patten, Dustin Hoffman, Elizabeth Marvel
Spilletid: 112 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.0

Resumé: I denne film af Noah Baumbach er der vrede og rivalisering i luften, da tre voksne søskende samles i New York for at kæmpe med deres kunstnerfar og hans arv.


Se The Meyerowitz Stories (New and Selected) på Netflix


Læs anmeldelse af The Meyerowitz Stories

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Meyerowitz Stories (New and Selected) havde premiere på Netflix Danmark den 13. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Meyerowitz Stories (New and Selected) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Meyerowitz Stories (New and Selected) herunder:Fra premieredatoen (13. oktober, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til The Meyerowitz Stories (New and Selected) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at The Meyerowitz Stories (New and Selected) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar