Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Mick

01/07/2019 | Flixfilm

Se The Mick på Netflix

Indspilningsår: 2017–2018
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kaitlin Olson, Sofia Black-D'Elia, Thomas Barbusca, Carla Jimenez
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Da hendes rige søster bliver arresteret, ender den ansvarsløse svindler Mickey med ansvaret for tre forkælede unger og en fornem bolig i staten Connecticut.

The Mick (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Mick på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Mick (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Mick (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Mick, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Mick er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.3 kommentarer til The Mick

 1. Rosa Karimi - kl. 07:06, 18-10-2018:

  The Mick er virkelig en god og underholdende serie. Kan ses med hele familien.
  Glædet mig til sæson 2 kommer 😆😆🙏🏽

 2. Amir - kl. 12:13, 11-11-2018:

  Den er den bedste serie jeg har set håber at seson to kommer ud snart kan ikke vente🙏🏼🙏🏼

 3. Just me - kl. 11:24, 02-04-2019:

  Denne serie er så grinern .🤣🤣

  Skriv kommentar