Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Midnight Club

The Midnight Club

07/10/2022 | Flixfilm

The Midnight Club på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Drama, Horror, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Iman Benson, Igby Rigney, Sadoc Vazkez
Spilletid: 1 min
Land: Canada, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: På et hospice for uhelbredeligt syge teenagere indgår medlemmer af en eksklusiv klub en uhyggelig aftale: Den første, der dør, skal sende et tegn fra det hinsides.Se The Midnight Club på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Midnight Club (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 7. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Midnight Club på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Midnight Club (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Midnight Club (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Midnight Club, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Midnight Club er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar