Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Midnight Gospel

The Midnight Gospel

20/04/2020 | Flixfilm

Se The Midnight Gospel på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Phil Hendrie, Duncan Trussell, Joey Diaz, Doug Lussenhop
Spilletid: 23 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Handling: En spacecaster rejser gennem flippede verdener i sin universsimulator og udforsker eksistentielle spørgsmål om livet, døden og alt derimellem.Se The Midnight Gospel på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Midnight Gospel (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Midnight Gospel (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Midnight Gospel:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Midnight Gospel er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Midnight Gospel (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar