Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Midnight Meat Train

The Midnight Meat Train

20/12/2013 | Flixfilm

Se The Midnight Meat Train på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Horror, Mystery
Instruktør: Ryûhei Kitamura
Skuespillere: Bradley Cooper, Leslie Bibb, Brooke Shields, Vinnie Jones
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: En ambitiøs fotograf søger efter en seriemorder kendt som "The Subway Butcher," hvilket fører ham ned af en mørk og farlig sti, der sætter hans liv i fare.


Se The Midnight Meat Train på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Midnight Meat Train havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Midnight Meat Train ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Midnight Meat Train herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Midnight Meat Train er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Midnight Meat Train stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar