Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » The Midnight Meat Train

The Midnight Meat Train

01/08/2023 | Flixfilm

The Midnight Meat Train på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktion: Ryûhei Kitamura
Skuespillere: Vinnie Jones, Bradley Cooper, Leslie Bibb
Spilletid: 100 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: En ambitiøs fotograf søger efter en seriemorder kendt som "The Subway Butcher," hvilket fører ham ned af en mørk og farlig sti, der sætter hans liv i fare.Se The Midnight Meat Train på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Midnight Meat Train havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Midnight Meat Train på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Midnight Meat Train ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Midnight Meat Train stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Midnight Meat Train, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Midnight Meat Train er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar