Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘The Midnight Sky’ på vej til at blive den største Netflix-film nogensinde

‘The Midnight Sky’ på vej til at blive den største Netflix-film nogensinde

05/01/2021 | Flixfilm

midnight sky populaerGeorge Clooneys post-apokalyptiske sci-fi-film ‘The Midnight Sky’, som havde premiere den 23. december 2020, er godt på vej til at blive den mest sete Netflix-film nogensinde.

Det oplyser Netflix på Twitter.

Filmen har ligget nummer 1 i mere end 77 lande og det forventes, at langt mere end 72 millioner husstande har set filmen inden 28 dage. Hvis forventningerne holder stik vil ‘The Midnight Sky’ var blandt de største Netflix-film.

George Clooney kan dog ikke se selvsikkert tilbage på filmen som han selv har instrueret for selvom at mange mennesker har streamet den, så har den også fået hug af et næsten enigt anmelderkorps.

Flixfilms anmelder Søren Meinertz var også ude med riven og kunne ikke hive mere end en enkelt stjerne op af hatten.

Artiklen fortsætter under annoncen

I anmeldelsen skrev han blandt andet; “George Clooneys nyeste bedrift som instruktør får ikke sin ene stjerne fordi det er et makværk. Den er flot og godt spillet, men den er også generisk, uden karakter og søbet ind i følelsessovs så tyk og klæg, at den får andesovsen til at ligne kartoffelsuppe.”

LÆS OGSÅ:   Per Fly laver ny dansk krimiserie til Netflix; 'Reservatet'

Læs hele anmeldelsen her: Anmeldelse: ‘The Midnight Sky’

Den post-apokalyptiske ‘The Midnight Sky’ følger Augustine (George Clooney) – en ensom videnskabsmand i Arktis – i hans bestræbelser på at forhindre Sully (Felicity Jones) og hendes astronaut-kolleger i at vende hjem til en mystisk, global katastrofe. Sci-fi-filmen er baseret på forfatter Lily Brooks-Daltons anmelderroste ‘Good Morning, Midnight’ fra 2016, som er et drama, der berører spørgsmål om hvad der vigtigst når Jordens undergang er lige om hjørnet og hvordan man finder meningen med livet når det er tidsbegrænset.

Se ‘The Midnight Sky‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar