Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Midnight Sky

The Midnight Sky

23/12/2020 | Flixfilm

Se The Midnight Sky på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Drama, Fantasy, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: George Clooney
Skuespillere: George Clooney, Felicity Jones, David Oyelowo, Caoilinn Springall
Spilletid: 118 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Efter en global katastrofe forsøger en enlig forsker i Arktis desperat at kontakte en gruppe astronauter og advare dem om, at de ikke skal vende tilbage til Jorden.

The Midnight Sky havde premiere på Netflix Danmark den 23. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Midnight Sky på Netflix
Anmeldelse: The Midnight Sky

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Midnight Sky ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Midnight Sky stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Midnight Sky, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Midnight Sky er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar