Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Mighty

The Mighty

02/11/2014 | Flixfilm

Se The Mighty på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Peter Chelsom
Skuespillere: Kieran Culkin, Elden Henson, Sharon Stone
Spilletid: 100 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Da Kevin, som har et sjældent fysisk handicap, møder den meget store og stærke Max, som har det svært med indlæring, opstår der et særligt bånd mellem de to.

The Mighty havde premiere på Netflix Danmark den 2. november, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Mighty på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Mighty ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Mighty stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Mighty, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Mighty er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar