Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Milk System

The Milk System

12/07/2019 | Flixfilm

The Milk System på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktion: Andreas Pichler
Skuespillere: Karim Cherif
Spilletid: 90 min
Land: Germany, Italy
Sprog: German, English, Danish, Italian, French, Wolof
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Landmænd, forskere og folk med indsigt i branchen går i dybden med de skjulte omkostninger og konsekvenser ved den globale mælkeproduktion og giver mulige alternativer.

The Milk System havde premiere på Netflix Danmark den 12. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Milk System på YouTube.Se The Milk System på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Milk System ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Milk System stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Milk System, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Milk System er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar