Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Milk System

The Milk System

12/07/2019 | Ingen kommentarer

Se The Milk System på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Andreas Pichler
Skuespillere: Karim Cherif
Spilletid: 90 min
Land: Germany, Italy
Sprog: German, English, Danish, Italian, French, Wolof
IMDb-karakter: 7.1

Resumé: Landmænd, forskere og folk med indsigt i branchen går i dybden med de skjulte omkostninger og konsekvenser ved den globale mælkeproduktion og giver mulige alternativer.


Se The Milk System på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Milk System havde premiere på Netflix Danmark den 12. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Milk System ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Milk System herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Milk System er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Milk System stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar