Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Million Dollar Hotel

The Million Dollar Hotel

15/10/2017 | Ingen kommentarer

Se The Million Dollar Hotel på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Wim Wenders
Skuespillere: Jeremy Davies, Milla Jovovich, Mel Gibson, Jimmy Smits
Spilletid: 122 min
Land: Germany, UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Resumé: Da en milliardærs søn dør på et hotel fyldt med skøre og skæve eksistenser, kommer den detektiv, der skal efterforske dødsfaldet, og vender op og ned på alles liv.


Se The Million Dollar Hotel på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Million Dollar Hotel havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Million Dollar Hotel ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Million Dollar Hotel herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Million Dollar Hotel er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Million Dollar Hotel stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar