Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Million Dollar Hotel

The Million Dollar Hotel

15/10/2017 | Flixfilm

The Million Dollar Hotel på Netflix

Produktionsår: 2000
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktion: Wim Wenders
Skuespillere: Jeremy Davies, Milla Jovovich, Mel Gibson
Spilletid: 122 min
Land: Germany, United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Da en milliardærs søn dør på et hotel fyldt med skøre og skæve eksistenser, kommer den detektiv, der skal efterforske dødsfaldet, og vender op og ned på alles liv.

The Million Dollar Hotel havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Million Dollar Hotel på YouTube.Se The Million Dollar Hotel på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Million Dollar Hotel ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Million Dollar Hotel stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Million Dollar Hotel, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Million Dollar Hotel er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar