Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Million Dollar Hotel

The Million Dollar Hotel

15/10/2017 | Flixfilm

Se The Million Dollar Hotel på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Wim Wenders
Skuespillere: Jeremy Davies, Milla Jovovich, Mel Gibson, Jimmy Smits
Spilletid: 122 min
Land: Germany, UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Da en milliardærs søn dør på et hotel fyldt med skøre og skæve eksistenser, kommer den detektiv, der skal efterforske dødsfaldet, og vender op og ned på alles liv.


Se The Million Dollar Hotel på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Million Dollar Hotel havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Million Dollar Hotel ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Million Dollar Hotel herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Million Dollar Hotel er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Million Dollar Hotel stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar