Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Millions

The Millions

17/07/2020 | Flixfilm

Se The Millions på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy, Thriller
Instruktion: Tunde Apalowo, Toka McBaror
Skuespillere: Toyin Abraham, Vera Chidera, Blossom Chukwujekwu
Spilletid: 94 min
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: For at gennemføre et enormt kup forsøger en karismatisk svindler at røve et befæstet hjem med hjælp fra et hold, han ikke helt kan stole på.

The Millions havde premiere på Netflix Danmark den 17. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Millions på YouTube.Se The Millions på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Millions ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Millions stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Millions, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Millions er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar