Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Millions

The Millions

17/07/2020 | Flixfilm

Se The Millions på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy, Thriller
Instruktør: Tunde Apalowo, Toka McBaror
Skuespillere: Toyin Abraham, Blossom Chukwujekwu, Folusho Kayode Durojaiye, Etinosa Idemudia
Spilletid: 94 min
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: For at gennemføre et enormt kup forsøger en karismatisk svindler at røve et befæstet hjem med hjælp fra et hold, han ikke helt kan stole på.


Se The Millions på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Millions havde premiere på Netflix Danmark den 17. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Millions ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Millions:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Millions er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Millions stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar