Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Mind Benders

The Mind Benders

14/03/2022 | Flixfilm

The Mind Benders på Netflix

Produktionsår: 1963
Genre: Drama, Thriller
Instruktion: Basil Dearden
Skuespillere: Dirk Bogarde, Mary Ure, John Clements
Spilletid: 99 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: En videnskabsmand får mistanke om, at hans afdøde kollega var hjernevasket, og udfører en række eksperimenter for at bevise sin teori – med skræmmende resultater.

The Mind Benders havde premiere på Netflix Danmark den 14. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Mind Benders på YouTube.Se The Mind Benders på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Mind Benders ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Mind Benders stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Mind Benders, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Mind Benders er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar